Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Drama unei familii din Argeș. Copila lor a căzut a doua oară de la etaj. Vecin: „Era o fetiță neastâmpărată”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Tragedie cu repetiție, în Mioveni, Argeș. O fetiță a căzut de două ori de la ferestra locuinței sale, aflată la etajul doi. Primul accident a avut loc în 2021, iar cel de-al doilea, tras la indigo, joi dimineață.

Copilul de 4 ani este acum în comă, la spital. Atenţie, urmează detalii care vă pot afecta emoţional!

Fetița de 4 ani era acasă cu mama ei. Nimeni nu știe cum a reușit să deschidă fereastra, pentru că părinții instalaseră sisteme de siguranță la fiecare geam, în urma pățaniei de acum doi ani și jumătate.

Martor: „Deja copilul îl pusese pe targă la salvare” și ...

Reporter: Mai respira ?

Martor: „Ziceau că e mai critic decât data trecută."

Copilul încă nu se recuperase complet după accidentul din 2021. Chiar azi trebuia să meargă la terapie.

Citește și
incendiu sectorul 5
Explozie, urmată de incendiu, la o clădire din Sectorul 5 al Capitalei. Patru persoane au ajuns spital, 17 au fost evacuate

„A mai căzut o dată, de aia făcea fizioterapie. Daaa ... Dar a căzut pe aerul ăla condiționat, sus, acolo. Acuma tocmai acolo s-a aruncat !" explica o vecină.

Femeie: „Face terapie cu băiatul meu. ­, dacă o pierdea din mână cădea jos, se arunca în fața mașinii ... că sunt bulversată și nu pot să mai vorbesc !"

Martorii au sunat la 112 și copilul a fost transportat cu ambulanța la spital.

Nicolae Tudose martor: „Am văzut o doamnă plângând și un copil pe trotuar. Sper să îi dea Dumnezeu sănătate copilului, vă dați seama, a doua oară ! Ce-o fi în sufletul părinților ... nu pot să-mi dau seama ..."

Medicii au constatat că fetița a suferit traumatisme grave, mai ales la cap, și au cerut transferul la București, cu elicopterul.

Dr. Tudor Ionescu, manager Spitalul de Pediatrie Pitești: „În comă Glasgow, trei puncte. În momentul de față este intubată și ventilată mecanic."

Poliția cercetează cazul, dar din primele informații, pare a fi vorba despre un ghinion teribil.  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult