Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Drama prin care trecea Costin Mărculescu. Ar fi fost căutat de recuperatori

Actorul Costin Mărculescu ar fi avut în ultima perioadă mai multe probleme cu banii.

Potrivit Viva, Mărculescu ar fi avut datorii mari, inclusiv la întreținere și fusese executat silit de bancă. De asemenea, din primele informații, bussiness-ul său înregistrase pierderi în valoare de 20.000 de euro și ar fi fost căutat de recuperatori pentru o datorie de aproape 8.000 de lei.

Citește materialul integral pe viva.ro.

Cauza morții lui Costin Mărculescu. Ce s-a descoperit la autopsie  

Potrivit raportului preliminar de la INML, Costin Mărculescu a suferit un infarct cardio respirator acut.

Câţiva prieteni au dat alarma pentru că actorul nu mai fusese văzut de câteva zile, nu răspundea la telefon iar câinele său lătra insistent în locuinţă.

Citește și
Costin Marculescu
Ce au observat vecinii lui Costin Mărculescu înainte ca acesta să fie găsit mort în casă

Actorul Costin Mărculescu a fost găsit mort în apartamentul în care locuia singur. Prietenii lui au fost cei care au alertat autorităţile după ce o vecină i-a anunţat că s-a spart o ţeavă în locuinţa sa, de la etajul 8, şi a inundat mai multe apartamente.

Poliţiştii secţiei 12 au fost cei care au preluat apelul la 112 şi s-au deplasat la locuinţa actorului din sectorul 3. Acolo după ce au stat de vorbă cu vecinii au chemat în ajutor echipaje de la pompieri şi Smurd.

Înăuntru, temerile apropiaţilor că ceva rău s-a petrecut s-au adeverit: trupul neînsufleţit al lui Costin Mărculescu zăcea în baie. Cazul a fost preluat imediat de Biroul morţi suspecte al Serviciului Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult