Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Dramă în Teleorman. Un bărbat și-a omorât fiica de un an și soția, apoi s-a sinucis

Un bărbat din comuna teleormăneană Mereni şi-a ucis, duminică, soţia şi fiica de numai un an, după care s-a sinucis, informează IPJ Teleorman.

Potrivit sursei citate, un bărbat din comuna Mereni şi-a înjunghiat duminică mortal soţia, poliţiştii ajunşi la faţa locului găsind în baia locuinţei şi corpul unei fetiţe de un an, ucisă prin asfixiere.

Totodată, în altă cameră a fost găsit mort şi bărbatul.

"În dimineaţa zilei de 21.06.2020, poliţiştii teleormăneni au fost sesizaţi de către un bărbat din comuna Mereni, sat Merenii de Jos, cu privire la producerea unui conflict la o familie din localitate. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat următoarele: în dimineaţa zilei de 21 iunie, pe fondul unor discuţii contradictorii, un bărbat în vârstă de 60 de ani şi-a înjunghiat mortal soţia în vârstă de 39 de ani, iar într-o baie a locuinţei a fost găsit cadavrul unei fetiţe în vârstă de 1 an şi 3 luni, care se pare că ar fi fost ucisă prin asfixiere", precizează IPJ Teleorman, citat de Agerpres.

Conform sursei citate, ulterior, într-o altă cameră a fost găsit şi autorul care prezenta mai multe plăgi, constatându-se şi decesul acestuia.

Citește și
Christopher Clark Jones
Criminalul care a îngrozit Australia, deportat într-o altă țară. A fost eliberat, deși era condamnat pe viață

Ancheta este în derulare, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult