Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Două localități din Argeș au fost închise de prefect. Cazurile de Covid-19 s-au dublat în 24h

După ce numărul cazurilor de persoane confirmate cu Covid-19 s-a dublat în ultimele zile, toate fiind din zona de nord a juidețului, prefectul de Argeş a decis măsuri dure în zona Câmpulung Muscel.

Începând de marți, poliţiştii şi jandarmii verifică, la sânge, respectarea ordonanţelor militare, mai ales la Godeni şi Câmpulung Muscel.

Cum în zonă sunt o mulţime de persoane întoarse din străinătate, care nu respectau măsurile impuse de starea de urgenţă, prefectul Emanuel Soare a mers în zonă marți dimineață şi a anunţat măsuri drastice. Deşi nu a fost impusă carantina oficială, prefectul a anunţat că nimeni nu mai intră şi nu mai iese din cele două localităţi, fără un motiv serios.

Emanuel Soare prefect Argeş: "Riscul ca orice localitate să se transforme într-un Ţandărei sau Suceava sunt foarte mari. Vă daţi seama, dacă într-o zi s-au dublat cazurile de persoane infectate, pentru că există această tendinţă de a trece cu uşurinţă peste reguli... Toate centrele de carantină sunt păzite de Jandarmerie şi Poliţie şi pentru a disponibiliza, pentru a a avea mai multe forţe în trafic, am făcut, deja, apel la MAPN pentru a se prelua în pază aceste centre de carantină, că Jandarmeria şi Poliţia să poată fi prezentă pe străzi."

Localitatea Godeni are 4 echipaje de poliţie permanente, la toate intrările şi ieşirile din localitate. Toţi cei care părăsesc gospodăriile sunt verificaţi şi, dacă nu au un motiv serios să părăsească domiciliul, sunt întorşi din drum. Un număr mare de jandarmi au fost detaşaţi la Godeni şi Câmpulung. Toţi cei care ies din casă sunt obligaţi să poarte măşti.

Citește și
Dezinfectie la SJ Suceava - 14
La Suceava, epidemia de Covid-19 a scăpat de sub control. Nelu Tătaru: „Un focar ce trebuie rezolvat militar”

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult