Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Două incendii în miez de noapte i-au panicat pe bucureșteni. „Am crezut că sunt tunete la început”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Marți seară au avut loc două incendii în Capitală. Primul ar fi pornit într-un service-auto, acolo unde se aflau mai multe materiale inflamabile, iar cel de-al doilea de la o hotă într-un hipermarket.

Oamenii s-au speriat foarte tare când au fost treziți de fumul dens și înecăcios. Aşa că au ieșit în stradă, în jurul orei 1 noaptea, pentru a vedea exact ce se întâmplă. Din fericire, nu au existat victime și nimeni nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Cele două incendii s-au produs într-un interval de timp scurt, primul în jurul orei 1 noaptea, iar celălalt la 2.

Pompierii şi mai multe autospeciale au intervenit la două incendii, la o vulcanizare şi la un supermarket. În ambele cazuri, acestea au fost lichidate cu succes şi nu au existat victime.

Primul incendiu s-a produs în cartierul Cotroceni din Capitală, la o vulcanizare. Acolo au ars mai multe materiale din service-ul auto, iar fumul s-a extins către blocurile și magazinele din apropiere.

Citește și
Mașină de pompieri
Incendiu la un bloc din Târgu Mureș. 30 de persoane au fost evacuate

Femeie: Flăcările erau deasupra... Reporter: Erau proeminente? Femeie: Da. Un fum gros...Asta este, bine că s-a terminat cu bine totul.

Fată: Am crezut că sunt tunete la început, nici gând să fie un incendiu… A venit tata la mine şi m-a trezit, că arde... Reporter: V-aţi speriat? Fată: Am început să tremur instant.

Cel de-al doilea incendiu a avut loc într-un Centru Comercial din zona Orhideea, acolo unde totul ar fi izbucnit de la o hotă, spun pompierii.

lt.col. Lupu Marian grupul 5 ISU B-IF: “S-a intervenit cu cinci autospeciale cu apă şi spumă, autoscară şi o autospecială de prim-ajutor. La locul intervenției, s-a constat că a fost vorba de un incendiu la nivelul unei hote. Nu au fost probleme deosebite şi nici persoane surprinse. Au fost cumva flăcări sau fum? Da, au fost cu degajări destul de mari de fum şi flăcări foarte puţine, s-au limitat la nivelul hotei.”

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult