Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Animație Grafică. Cum s-a produs accidentul în care doi tineri au murit după ce au plonjat cu mașina într-un canal

Your browser doesn't support HTML5 video.

O aventură teribilistă s-a încheiat tragic pentru doi tineri de 22 și 15 ani din Bacău care au murit după ce au plonjat cu mașina într-un canal cu apă.

 

Cel mai mare dintre ei furase mașina și o conducea fără permis de conducere. Deși a apucat să ceară ajutor, pompierii i-au scos pe amândoi fără viață din adâncuri.

 

Tânărul de 22 de ani a plecat în zori cu mașina gazdei la care stătea în comuna Homocea, din Bacău. Pe drum l-a luat și pe prietenul lui de 15 ani.

Șoferul nu avea permis de conducere, dar a reușit să conducă aproximativ 9 km, timp de 10 minute, după care a ieșit de pe drumul județean.

Pe drumul neasfaltat a pierdut controlul mașinii și a plonjat în canalul de evacuare a apei din zona barajului Sascut. Aici apa avea 3 metri adâncime, iar adolescentul a murit pe loc. Celălalt a reușit să se urce pe plafonul mașinii și să ceară ajutorul unor pescari, dar până când au ajuns la el, a sărit și el în apă și s-a înecat.

Citește și
accident autocar
Cum s-ar fi produs accidentul mortal din Maramureș. Un autocar cu 50 de pasageri a intrat într-o casă

Cristi Boghiu – martor: "Strigă el. Strigă la noi. A ieşit pe cupolă şi strigă la noi noi eram la peşte acolo sus”.

Reporter: A cerut ajutor?

Martor: ”Da. Până am ajuns eu nu mai erau, au dispărut." Inițial pompierii aveau informații că ar fi fost 3 persoane în mașină, așa că au extins căutările. Dar n-au mai găsit pe nimeni.

Alexandru Balica – ISU Bacău: "Am început căutările şi în urma căutărilor au fost identificate 2 persoane. Acestea au fost resuscitate de ambulanţă neprezentând semne vitale".

Anchetatorii spun că tânărul care a fost la volan ar mai fi luat în trecut maşini ale cunoscuţilor chiar dacă nu avea permis de conducere. De fiecare dată a lovit maşinile, dar prietenii l-au iertat. Acum se întorsese din Marea Britanie şi începuse şcoala de şoferi.

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult