Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Doi tineri evadați dintr-un centru educativ, căutați cu 120 polițiști. Unde au fost găsiți

Doi tineri au evadat, miercuri dimineață, dintr-un centru educativ din județul Timiș, care aparține de Administrația Penitenciarelor.

Cei doi tineri, în vârstă de 19 și 21 de ani, acuzați de furt calificat, au dispărut de la Centrul de Reeducare din Buziaș. În timpul zilei erau lăsați să plece la muncă, însă în fiecare seară și dimineață era obligatoriu să fie prezenți la apel.

Nu s-a întâmplat așa și miercuri, așa că gardienii au plecat imediat în căutarea lor. 

În cursul serii de miercuri, cei doi tineri au fost prinşi la aproximativ 10 kilometri distanţă de locul unde au abandonat maşina cu care s-au deplasat până în comuna Gârcov, localitate din sudul judeţului Olt.

Atunci când au fost găsiţi de forţele de ordine, ei nu au opus rezistenţă şi vor fi predaţi reprezentanţilor centrului din care au evadat.

Citește și
Trei locotenenţi ai lui El Chapo au evadat din Caracas
Trei locotenenţi ai lui El Chapo au evadat din închisoare cu ajutorul unui comando

La căutarea celor doi evadaţi au participat peste 120 de poliţişti, jandarmi, poliţişti de frontieră din Olt şi Teleorman, dar şi piloţi de la Inspectoratul General de Aviaţie şi voluntari ai Asociaţiei "Rescue 4x4". În acţiunile de căutare au fost folosiţi şi câini de urmă.

La centru a fost dispusă o anchetă care trebuie să lămurească dacă este cineva vinovat pentru evadarea celor doi.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult