Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Doi bebeluşi au contractat o bacterie periculoasă chiar în spital, în Baia Mare

Your browser doesn't support HTML5 video.

Scandal la Spitalul Judeţean din Baia Mare după ce doi bebeluşi născuţi săptămâna trecută, prin cezariană, au contractat o bacterie periculoasă chiar în spital.

Vineri a ajuns acolo şi Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, care ani de zile a fost manager al spitalului din Baia Mare. Pintea a declarat că s-a demarat o anchetă internă.

Totul a ieşit la iveală după ce un bebeluş născut săptămâna trecută a contractat, spun părinţii, imediat după naştere, stafilococul auriu. Părinţii bebeluşului au scris pe Facebook că sunt revoltaţi de toată situaţia şi aşa a prins curaj altă familie care susţine că şi bebeusul lor s-a îmbolnăvit imediat după naştere, în secţia pe neonatologie.

La maternitatea spitalului a ajuns şi Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, care a declarat că nu există spitale în lume fără infecţii intraspitalicesti, însă se vor lua măsuri. Deja s-a început acţiunea de dezinsecţie a tuturor saloanelor şi a sălilor de operaţie. Între timp se aşteaptă şi rezultatele analizelor. Cei doi bebeluşi sunt şi acum internaţi, pentru îngrijiri.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult