Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Directorul medical al Spitalului Colentina, dr. Sabina Zurac, a demisionat din funcție

Directorul medical al Spitalului Colentina, prof. dr. Sabina Zurac, a demisionat din funcție. Potrivit unor surse, ea și-a anunțat decizia încă de la începutul lunii octombrie.

Cu toate acestea, Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București (ASSMB) precizează, într-un comunicat, că demisia a fost depusă în cursul zilei de vineri, 16 octombrie, ”invocând motive personale”.

Deocamdată nu se știe care sunt motivele care au stat la baza acestei decizii, însă este posibil să fie legată de faptul că Spitalul Colentina urmează să devină spital COVID-19.

Duminică, prefectul Capitalei, Gheorghe Cojanu, a anunţat că în Bucureşti nu mai sunt locuri la ATI, iar de luni, 19 octombrie, Spitalul Colentina va funcţiona în totalitate pentru tratarea bolnavilor de COVID-19.

”Scoaterea Spitalului Colentina din dispozitivul anti-COVID, după părerea mea, a fost o decizie neinspirată şi avem nevoie de Spitalul Colentina în integralitatea sa şi de toate cadrele medicale de acolo, care au dobândit deja o experienţă şi pot să ne susţină foarte mult la nivelul Bucureştiului", a afirmat și Ludovic Orban, luni, la sediul PNL, întrebat dacă Spitalul Colentina devine exclusiv spital suport COVID.

Citește și
Coronavirus
Ce au descoperit medicii la autopsiile pacienților români uciși de coronavirus. "Mai trăiau 20-30 de ani"

 

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult