Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Director din Suceava, dat afară după ce s-a rugat în genunchi în fața instituției pentru salvarea orașului de Covid-19

Daniel Drăgoi, directorul Sistemului de Gospodărire a Apelor Suceava, susține că a fost demis de superiorii săi după s-a rugat în genunchi în fața instituției pentru a scăpa orașul de pandemie.

 

Șeful instituției a fost dat afară începând cu data de 10 aprilie, superiorii săi arătându-se ”deranjați de faptul că Daniel Drăgoi s-a rugat în genunchi în fața instituției pentru stoparea pandemiei de coronavirus”, scrie Monitorul de Suceava

”Dimineață m-a sunat șeful meu de la Bacău, pentru că a primit ordin să mă demită pentru gestul meu, de a mă ruga în fața clădirii, ca Dumnezeu să se îndure de Suceava, România și să oprească această pandemie de Covid 19. Le-am spus că nu am greșit cu nimic față de voi, nici față de Dumnezeu. El a zis că așa a venit ordinul de la București. Și astăzi am primit decizia prin fax, cu data de 10.04.2020, sunt schimbat din funcție. De 6 ani sunt pe acest post și cred că este și acest lucru în voia Lui Dumnezeu”, a spus acesta pentru sursa citată.

Directorul demis al SGA Suceava a spus că a fost contactat deja de un avocat și că în perioada următoare se va decide dacă va contesta actul de demitere.

Citește și
Cadrele medicale de la Spitalul Județean Suceava au angajat un avocat pentru a lupta împotriva conducerii militare
Vești bune în plină pandemie. Un bebeluș de 6 luni din Suceava, infectat cu Covid-19, s-a vindecat

 

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult