Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Dialogul dintre o campioană mondială la gimnastică şi ministrul Sportului. "Nu vă respect"

Corina Ungureanu, fostă campioană mondială şi europeană, a scris pe Facebook despre întâlnirea nu tocmai plăcută pe care a avut-o cu ministrul Tineretului şi Sportului.

Gimnasta Corina Ungureanu, în prezent antrenor la Clubul CS Petrolul Ploieşti, a reacţionat după ce, spune ea, delegaţia oficială condusă de ministrul Bogdan Matei care a venit la Campionatului Național de Gimnastică de la Arad a ajuns doar la final și nici măcar nu i-a salutat pe antrenori.

Ulterior, pe pagina de Facebook a Ministerului Tineretului şi Sportului au apărut imagini cu demnitarul premiind gimnastele, din care rezultă că delagaţia ar fi participat la întreaga competiţie

Corina Ungureanu a postat apoi un mesaj pe pagina de Facebook a Ministerului, cerând corectarea postării, iar apoi ministrul i-a cerut să discute cu ea. Gimnasta susţine că s-au întâlnit la aeroport şi ministrul i-ar fi spus că „e ruptă de realitatea sportului”, apoi i-a zis că scoate postarea dacă o scoate şi ea. La final, Bogdan Matei ar fi conchis „Vă respect ca sportiv, dar ca om NU”.

 

Postarea integrală a Corinei Ungureanu

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult