Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Dezvoltator imobiliar arestat la Iași, după ce a sechestrat și bătut un bărbat, într-un apartament din bloc. Ce îi făcuse

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un dezvoltator imobiliar din judeţul Iași este arestat preventiv, acuzat că ar fi sechestrat și bătut un bărbat, pe care-l plătise care să monteze ușile unor apartamente.

Potrivit anchetatorilor, dezvoltatorul imobiliar l-ar fi chemat pe bărbatul cu care încheiase un contract de montare a unor uși în blocurile companiei, într-unul din apartamentele din acest bloc, spunându-i că este nemulțumit de serviciile prestate de el.

Ulterior, acesta l-ar fi încuiat pe bărbat în interior timp de 10 minute apoi, spun procurorii, l-ar fi lovit în mod repetat cu pumnii și cu picioarele. Medicii au stabilit că victima avut nevoie de cel puțin patru zile de îngrijiri medicale pentru a se vindeca.

După ce l-a eliberat, agresorul l-ar fi amenințat cu moartea pe el și pe familia lui în cazul în care va depune plângere la poliție, spun surse din anchetă.

Incidentul a avut loc la sfârșitul lunii trecute, iar ieri polițiștii au descins în locuinţa dezvoltatorului imobiliar.

Citește și
bloc ilegal
Trei persoane reținute după ce un dezvoltator din Capitală ar fi făcut apartamentele mai mici decât le declarase în acte

Bărbatul a fost reținut și apoi arestat preventiv pentru 30 de zile. Dezvoltatorul imobiliar susţine că este nevinovat. El este acuzat de lipsire de libertate, șantaj, lovire și alte violențe.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult