Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Dezastrul provocat de urși într-o stațiune din Covasna. Localnicii sunt îngroziți

Your browser doesn't support HTML5 video.

Administratorii unui hotel din staţiunea Balvanyos, judeţul Covasna, sunt exasperaţi de vizitele tot mai dese pe care urşii le fac în complexul lor.

Sălbăticiunile au intrat în restaurant, în spălătorie şi în bucătărie unde au spart geamuri, au distrus veselă şi au rupt mobilierul. 

Camerele de supraveghere ale complexului turistic de la Balvanyos au surprins animalele cum intră şi ies nestingerite pe uşi, răscolesc în tomberoane şi distrug maşini.

E vorba despre două ursoaice care au în total cinci pui şi care încearcă să găsească aici de mâncare. Numai în ultimele trei nopţi, sălbăticiunile au distrus o bucătărie, o spălătorie şi intrarea într-un restaurant.

Proprietarii complexului sunt îngroziţi şi spun că nicio măsură de precauţie nu îi mai ţine pe urşi la distanţă. Au chemat jandarmii de mai multe ori dar animalele nu se mai sperie de nimic. Teama lor este că nu cumva turiştii să dea nas în nas cu sălbăticiunile şi să se întâmple o nenoroicire.

Citește și
Cum vor oamenii să țină urșii la distanță de casă. Metoda îi poate trimite după gratii
Cum vor oamenii să țină urșii la distanță de casă. Metoda îi poate trimite după gratii

Şi locuitorii din satul vecin se plâng că seară de seară au parte de vizite ale urşilor iar solicitările lor de relocare au rămas deocamdată fără rezultat.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult