Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Deținutul evadat din penitenciarul Jilava a fost prins de polițiști la Iași. Individul este considerat periculos

Your browser doesn't support HTML5 video.

Deținutul evadat din penitenciarul Jilava a fost prins de polițiști la Iași. Individul, condamnat pentru tâlhării şi considerat periculos, mai avea de stat după gratii câteva luni.

După evadare a fost dat în consemn la frontieră și căutat prin toată țara timp de două zile. Vineri seară, bărbatul a fost prins în gară, în timp ce se uita pe panoul cu mersul trenurilor.

Individul din imagini are 31 de ani și a fost prins, vineri după amiază, în jurul orei 16, în gara din Iaşi. Doi polițiști de la Transporturi, care patrulau în zonă, l-au observat pe bărbat într-una din sălile de așteptare ale gării. Individul, care și-a dat seama că a fost recunoscut, nu a opus rezistență. În fața polițiștilor, deținutul fugar a susținut că abia ajunsese la Iași cu trenul, de la București. Nu avea o destinație anume, ci a coborât în Gara din Iași pentru că aici a fost ultima stație.

Cms. şef Mădălin Ţăranu, IPJ Iaşi: „O patrulă din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Iași a depistat în Gara Centrală din municipiul Iași pe un bărbat, de 31 de ani, deținut în Penitenciarul București Jilava, care în perioada 16-21 decembrie 2022 a beneficiat de permisiunea de ieșire din unitate și nu a mai revenit”.

În prezent, individul este încarcerat în Penitenciarul de Maximă Siguranță din Iași, urmând să fie transferat la penitenciarul Jilava sâmbătă. Gabriel Alexandru Panciș a fost condamnat la patru ani și patru luni de închisoare pentru tâlhării violente și, în ciuda trecutului său, deși era considerat un deținut periculos, a reușit să obțină o permisie de cinci zile. Imediat ce a ieșit pe poarta penitenciarului, s-a făcut nevăzut. Miercuri, individul ar fi trebuit să revină în spatele gratiilor, dar nu a mai apărut. Evadatul a fost dat în consemn la frontieră, în urmă cu două zile. De atunci și până vineri seară, a fost căutat de polițiștii din toată țara timp de două zile.

Citește și
taliban arad
Talibanul evadat de la un centru din Arad a fost prins. Afganul este considerat un pericol pentru securitatea națională

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult