Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Descoperirea uluitoare a polițiștilor asupra unui bărbat suspicios, pe aeroportul din Cluj

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un bărbat de 43 de ani care plănuia să zboare către Filipine, de pe Aeroportul din Cluj a fost oprit la controlul de securitate după ce a trezit suspiciuni.

Poliţiştii au descoperit că în bagaje avea ascunsă o mică avere, 70 de monede şi lingouri care par a fi din aur şi argint. Astfel călătoria bărbatului s-a oprit înainte de decolare şi va avea de dat şi explicaţii în fata anchetatorilor.

Bărbatul de 43 de ani a venit în aeroport cu bagaj de mâna dar şi de cală. Fără emoţii şi-a aşteptat rândul la controlul de securitate însă laptop-ul a atras atenţia agenţilor.

A fost oprit şi toate bagajele au fost atent verificate. Poliţiştii au găsit 70 de monede şi lingouri care par a fi din aur şi argint, care nu au fost declarate. În total, aproape 3 kilograme. Toate erau ascunse în carcasa laptopului, în telefonul mobil, în portofel şi chiar în bagajul de cală.

În fața poliţiştilor, bărbatul ar fi insistat că toate aceastea au fost cumpărate cinstit şi că ar avea documente. Monedele şi lingourile au fost luate de Biroul Vamal. Acum continuă cercetările pentru tentativă la contrabandă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult