Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Descinderi la comercianții ilegali de tutun. Ce au descoperit polițiștii bucureșteni

Zeci de polițiști bucureșteni au efectuat miercuri mai multe percheziții în Capitală și în alte trei județe, la persoane suspectate că vând ilegal produse din tutun.

 

”80 de polițisti ai Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 pun în aplicare 17 mandate de percheziție domiciliară, în București și pe raza județelor Ilfov, Călărași și Giurgiu, într-un dosar penal în care se fac cercetări privind săvârșirea infracțiunii de deținere în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile (tutun)”, se arată într-un comunicat al Poliției Române.

În urma cercetărilor a rezultat presupunerea rezonabilă că mai multe persoane ar fi oferit spre vânzare, pe site-uri specializate și pe rețele sociale, cantități de tutun, pe care le-ar fi expediat ulterior prin firme de curierat sau prin alte servicii poștale.

Mai multe persoane au fost duse la sediul Poliției Sectorului 4 pentru audieri.

Citește și
Tigara electronica
Vești proaste pentru fumători: Țigările electronice, interzise în spațiile publice închise

Polițiștii din cadrul Poliției Sectorului 4 - Serviciul de Investigare a Criminalității Economice continuă cercetările în această cauză.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult