Modifica setarile cookie
Toate categoriile

De ce a intrat Nelu Tătaru în politică: „A venit politica peste sala de operaţie”

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a declarat că a decis să părăsească sala de operaţii şi să intre în politică, după ce politica „a venit peste sala de operaţie”, îngrădindu-i anumite activităţi.

„Răspunsul este foarte clar. A venit politica peste sala de operaţie, a venit PSD-ul peste sala mea de operaţie, îngrădindu-mi anumite activităţi pe care le făceam. Erau destule presiuni politice”, a declarat Nelu Tătaru la Digi24, conform News.ro.

El a explicat că, prin achiziţii proprii, şi-a luat la început un endoscop, având competenţe pentru endoscopie.

„Nu se accepta, şi nu accepta managerul spitalului să-l dau în comodat ca să-l putem folosi toţi medicii din spital. Am fost nevoit să-mi cumpăr singur un laparoscop. Nu l-au acceptat nici pe acela în spital”, a relatat ministrul.

El a precizat că a decis să intre în politică „în condiţiile în care politica îţi asigura oarecum o expunere, dar nu în mod negativ, ca presiune”.

Citește și
Deputații dezbat moţiunea simplă pe Sănătate. PSD cere demisia lui Nelu Tătaru: ”Se ocupă de tunuri”
Ministrul Sănătății: „Ne-am relaxat un pic cam devreme”. Mesajul său pentru cei care nu cred în Covid-19

„Erau două fronturi. Un front al managementului şi cel al primăriei locale, acelaşi partid şi, coincidenţă sau nu, erau frate şi soră... La conducerea spitalului - sora, la conducerea primăriei - fratele”, a declarat ministrul amintind problemele cu care se confrunta.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult