Modifica setarile cookie
Toate categoriile

De ce a fost reținut Dani Mocanu. Ce acuzații i se aduc manelistului

Your browser doesn't support HTML5 video.

Cântărețul de manele Dani Mocanu și fratele lui, Nando, au fost reținuți azi în noaptea de marți spre miercuri, pentru tentativă de omor, după ce joia trecută au bătut cu bestialitate, un bărbat, într-o benzinărie de la marginea Piteștiului.

Cei doi suspecți tocmai se întorceau din Italia, când au fost ridicați de pe aeroportul Otopeni de luptătorii serviciului de acțiuni speciale și duși în arest.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș a anunțat că frații Mocanu au calitatea de inculpați, ca urmare a administrării probelor din dosar. Bătaia din benzinărie a fost înregistrată de o cameră de supraveghere, dar și de un martor, cu telefonul mobil. În imagini se vede cum agresorii atacă un individ pe care, se pare, îl urmăriseră. În timp ce Dani Mocanu îl ținea pe bărbat, fratele lui îl lovea cu o țeavă metalică, iar mai mulți prieteni ai manelistului au tăbărât și ei asupra victimei.

Bărbatul nu a depus plângere, dar a suferit o fractură de bază de craniu, care i-a pus viața în pericol, așa că procurorii au deschis un dosar penal pentru tentativă de omor și tulburarea ordinii publice. Deocamdată, motivul conflictului nu a fost clarificat.

Frații Mocanu se află, acum, în arestul IPJ Argeș și vor fi duși în fața instanței, cu propunere de arestare preventivă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult