Modifica setarile cookie
Toate categoriile

De 1 iunie, s-a dat drumul la cinema, dar numai din mașină. Cum vor avea loc spectacolele

Your browser doesn't support HTML5 video.

Luni, s-a dat startul și la evenimentele în aer liber cu sute de persoane. Au avut loc deja primele proiecții de filme, care au fost vizionate de oameni din interiorul mașinilor.

În săptămânile următoare, sunt programate și concerte, iar organizatorii de evenimente plănuiesc să dezvolte conceptul și pentru spectacole de stand-up comedy ori chiar festivaluri de street food.

Cu mașina la film, pe malul lacului  

De dimineață, zona verde de pe malul lacului Snagov s-a umplut de mașini. Cu biletele cumpărate online, oamenii abia așteptau să se uite la filme altundeva decât în sufrageria de acasă.

Bărbat: "E o formă de organizare care ne face pe toți fericiți. Pe de-o parte, ești în mașina ta, mașinile sunt distanțate mai mult decât rezonabil. e o formă de a păstra cultura cinematografică pentru noi și copii, chiar și în pandemie.”

Femeie: "Am venit ca să vedem ceva mai inedit având în vedere situația în care ne aflăm. Avem toate condițiile să ne simțim în siguranță.”

Citește și
1 iunie
O zi de neuitat pentru cei mici. Cum au sărbătorit 1 iunie, în ciuda restricţiilor

Unii copii au avut locuri privilegiate. Părinții le-au permis să iasă pe trapa mașinii, în aer liber.

Fetiță: "Mi se pare cel mai frumos lucru ever."

Mâncare și sucuri, comandate online

 

Ca să te simți ca la cinema, organizatorii au adus popcorn, nachos și suc. Comanda se face doar online. Plătești pe site-ul evenimentului și în câteva minute primești mâncarea la geamul mașinii.

Este doar începutul. Organizatorii au programat deja proiecții pentru toată familia, în fiecare seară.

Cristian Hossu, manager firmă de evenimente: "Inclusiv în weekend-uri vor avea evenimente live, mini-concert, show-uri de muzică, stand-u comedy, de improvizație și inclusiv o să avem niște evenimente cu interactivitate digitală. Din mașină, veți juca pe ecran cu toți cei din pajiște."

Festival de mâncare gătită, adaptat pandemiei

 

Tot în Snagov, firmele de evenimente se gândesc să organizeze un festival de mâncare gătită în food truck-uri și livrată la geamul mașinii.

Și în Capitală sunt locuri unde se fac pregătiri pentru evenimente cu cinci sute de persoane.

Pentru spațiul de la Romexpo, planurile sunt mult mai complexe. Organizatorii vor să îmbine conceptul de drive-in cu posibilitatea de a sta la terasă.

Așa că mașinile vor staționa în mijloc, iar pe lateral se vor construi gradene astfel încât oamenii să poată sta la mese la înălțimi diferite

În acest mod, se păstrează distanta, clienții stau la terasă și pot urmări în siguranță spectacolele. Primul concert cu 11 artiști, printre care Inna și Irina Rimes, va avea loc pe 19 iunie. În loc de aplauze, cântăreții așteaptă sunete de claxoane.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult