Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cumpănașu: Greu de acceptat că s-au topit carnea și oasele Alexandrei, dar bijuteriile nu

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, a declarat duminică seara, într-o emisiune televizată, că cei care au intrumentat cazul de la Caracal sunt neprofesioniști.

„Nu erau suficienți criminaliști, nu erau dotaţi corespunzător, cercetarea la fața locului a durat mult prea puțin față de ce era acolo”, a spus Cumpănașu la B1 TV.

„Tatăl şi mama Alexandrei au fost la faţa locului, când s-a făcut cercetarea la faţa locului, pentru a recunoaşte nişte bijuterii. Atât. (...) Este vorba despre un inel, un lănţişor de argint şi atât. Nu s-a găsit ceasul Alexandrei. (...) Ea nu pleca de acasă fără ceas. Ceasul nu i l-am găsit şi nu e de găsit nicăieri. Însă în ziua aia a plecat cu ceas cu tot”, a mai spus acesta.

De asemenea, el contestă și informațiile transmise de DIICOT conform cărora corpul Alexandrei a fost ars.

„Păi telefonul, care este un telefon inteligent Android, trebuie să-l găsească prin mărturia lui? Adică nu pot să apeleze la un serviciu de informaţii, la o structură specializată? Sunt mult prea imposibil de acceptat explicaţiile că în acel spaţiu al ororilor s-a întâmplat aşa cu acel recipient, care a topit carnea Alexandrei, oasele, dar n-a topit bijuteriile din argint”, a mai spus Cumpănașu.

Citește și
preot, slujba Alexandra
Cuvinte dure ale unui preot la slujba pentru Alexandra: ”Cresti 15 ani un copil si vine o jigodie si ti-o ia”

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult