Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cum va arăta noua sală polivalentă de 138 mil. € anunţată de Gabriela Firea. GALERIE FOTO

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat luni un proiect privind realizarea unei săli polivalente cu o capacitate de 20.000 de locuri, la un cost estimat de 138 de milioane de euro.

Primarul Capitalei a anunşat construcţia unei noi săli polivalente în Capitală, pe bulevardul Basarabia, lângă Arena Naţională Aceasta va avea"o capacitate de 20.000 de locuri, pe o suprafaţă desfăşurată de 60.000 mp, care va fi dotată şi cu o parcare subterană de 380 de locuri. În afară de sala multifuncţională vor mai fi şi cinci terenuri de sport la nivel, la suprafaţă", a precizat edilul general.

VEZI ÎN GALERIA FOTO CUM VA ARĂTA NOUA SALĂ POLIVALENTĂ

"Nu pot fi comparate costurile cu alte săli similare, care au fost realizate în ţară, în primul rând pentru că aceasta este o capacitate până acum nemaiîntâlnită în România, de 20.000 de locuri. În plus, am solicitat tuturor federaţiilor sportive din România să ne transmită necesarul de dotări, astfel încât această sală să poată să fie omologată la standarde internaţionale pentru toate sporturile. Prin urmare, vom avea şi noi o sală polivalentă, o sală multifuncţională, cu care să ne putem mândri. Costul estimat este de 138 de milioane de euro. Timp de execuţie maximum trei ani", a precizat Gabriela Firea.

 

Citește și
Gabriela Firea
Gabriela Firea: ”Poate fi un debut al haosului în sistemul de termoficare din București”

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult