Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cum s-au distrat turiștii la munte în ciuda ploii

Your browser doesn't support HTML5 video.

Turiştii care şi-au programat o escapadă la munte în acest weekend au căutat relaxarea şi distracţia în interior, goniţi de ploaie. A fost, aşadar, aglomeraţie la piscine, escaladă şi bowling.

Turiştii veniţi de la 12 grade câte se înregistrau afară s-au încălzit rapid în bazinele acoperite.

Biletul la acest parc acvatic din Braşov costa 60 de lei pentru adulţi şi 35 pentru copii.

Oaspeţii s-au relaxat şi la piscina de exterior, cu apa caldă, de unde pot fi admirate crestele munţilor. Şi centrul de agrement din Poiană Braşov a fost aglomerat. Unii au jucat şah cu piese uriaşe, alţii - care ar fi vrut să urce pe munte - s-au căţărat pe panourile de escalada.

Turista: "Din Germania suntem în vizită, voiam să ne plimbăm prin Poiana, dar e rece."

Citește și
Vaslui
Spitalul nou care a ajuns ruină din vina autorităților. Medicii și-au lăsat halatele în cuier

O oră de escalada costa 35 de lei pentru cei mici şi 40 de lei pentru adulţi, iar în tarif sunt incluse echipamentele şi instructajul.

Cătălin Petrescu, instructor de căţărat: "Escalada e o oportunitate de a-ţi petrece timpul liber în interior şi de a face şi puţină activitate fizică. Au o gamă variată de trasee pentru toate nivelurile de dificultate şi pentru toate vârstele".

Tot aici a avut loc şi un campionat de bowling pentru amatori. Marile hoteluri din staţiune au organizat şi ele gratuit programe artistice şi atelierepentru copii ca să-i distreze pe oaspeţi în acest weekend ploios.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult