Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Anunțul făcut de penitenciarul din Timișoara: Cum s-a spânzurat Ionel Marcel Lepa

Criminalul polițistului din Timiș a fost găsit spânzurat. Personalul medical al penitenciarului din Timiș a intervenit pentru acordarea primului ajutor lui Lepa, susţin reprezentanţii instituţiei. Ionel Marcel Lepa a fost găsit spânzurat în baia celulei.

Personalul medical al Penitenciarului Timişoara a intervenit luni, în jurul orei 6,30, pentru acordarea primului ajutor în cazul deţinutului Marcel Lepa, care a săvârşit un act de suicid prin spânzurare, în grupul sanitar al camerei de deţinere, a anunţat purtătorul de cuvânt al instituţiei, subcomisar de penitenciare Ramona Ilieş, într-un comunicat de presă, relatează Agerpres.

Concomitent aplicării manevrelor de resuscitare, a fost solicitat Serviciul unic de urgenţă 112. Echipajul SMURD a constatat decesul la ora 7:15, după efectuarea manevrelor de resuscitare.

În conformitate cu procedurile legale, administraţia locului de deţinere a anunţat familia persoanei decedate, a informat judecătorul de supraveghere a privării de libertate şi a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara.

Totodată, la nivelul penitenciarului s-a declanşat o verificare internă pentru a se stabili împrejurările producerii incidentului, menţionează sursa citată.

Citește și
Ionel Marcel Lepa
Marcel Lepa, bărbatul care l-a împuşcat mortal pe poliţistul din Timiș, arestat preventiv

Marcel Lepa, ucigaşul poliţistului aflat în misiune, Cristian Amariei, a fost găsit spânzurat, luni dimineaţa, în celula sa din Penitenciarul Timişoara.

Potrivit unor surse, Marcel Ionel Lepa s-a spânzurat cu un cearşaf în baia camerei de detenţie, fiind găsit de către gardieni. Bărbatul era închis singur în celulă şi se afla în carantină, relatează presa locală.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult