Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cristina Bâtlan a dezvăluit ce caută la concurenţii din Imperiul Leilor, sezonul 2

Your browser doesn't support HTML5 video.

"Imperiul Leilor" revine, la PRO TV, cu un nou sezon. Întreprinzători puternici își vor asuma rolul de investitori și vor susține afaceri la început de drum.

Dar vor încerca și să le arăte tinerilor antreprenori că dificultățile în afaceri pot fi depășite. Iar al doilea leu care intră în "Imperiul Leilor" este, de fapt,... o leoaică, fondatoarea unei cunoscute mărci de încălțăminte.

Cristina Bâtlan deține două fabrici, 28 de magazine în țară, dar și peste hotare, iar cifra de afaceri a ajuns la 16 milioane de euro pe an!  Ea a dezvăluit la Ştirile ProTV ale dimineţii câteva detalii din noul sezon:

"Au început filmările, candidaţii şi proiectele sunt extraordinare. Oamenii vin cu idei inovative", spune Cristina Bâtlan

"Mă preocupă cel mai mult zona sustenabilităţii. Caut idei inovatoare, caut parteneri, oameni capabili să-şi ducă ideile la bun sfârşit. Ideea valorează 10%, punerea în practică 90%."

Citește și
Cristina Bâtlan, fondatoarea Musette. Cum a creat un brand internațional și de ce nu există modă românească
Cristina Bâtlan, fondatoarea Musette, despre cum a creat un brand internațional şi de ce s-a distrus industria modei la noi

"Pandemia a fost o schimbare de paradigmă", conchide ea. Mai multe, în VIDEO

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult