Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Crimă șocantă în Botoșani. Un cioban a fost bătut până la ultima suflare și lăsat să zacă într-o baltă de sânge

Your browser doesn't support HTML5 video.

Crimă oribilă în județul Botoșani. Chiar în apropierea stânei unde era angajat, un cioban de 66 de ani a fost bătut cu sălbăticie până și-a dat ultima suflare.

Principalul suspect este un tânăr de 24 de ani. Dacă va fi găsit vinovat, riscă până la 15 ani de pușcărie.

Ciobanul ar fi avut o altercație, la începutul săptămânii, cu un bărbat care a devenit între timp principalul suspect. Acesta a fost reținut de Poliție la mai puțin de 24 de ore după ce a fost găsit cadavrul.

Delia Nenișcu, purtător de cuvânt IPJ Botoșani: „Întrucât bărbatul de 66 de ani prezenta leziuni la nivelul corpului, a fost dispusă efectuarea autopsiei pentru stabilirea, cu exactitate, a cauzei decesului. Totodată, a fost sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani, cercetările fiind continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de omor”.

Ciobanul a avut parte de o moarte cumplită: a fost lovit cu sălbăticie, până și-a dat ultima suflare, și lăsat să zacă într-o baltă de sânge. Trupul neînsuflețit a fost găsit de femeia care administra stâna de oi. Îngrozită, a sunat la 112.

Dr. Nicușor Curteanu, purtător de cuvânt Serviciul Județean de Ambulanță Botoșani: „La acest apel a fost trimis echipajul cel mai apropiat și s-a constatat că persoana pentru care s-a solicitat era decedată de peste 12 ore”.

Victima și agresorul se cunoșteau. Ambii erau din aceeași comună, Deleni, din județul Iași, și, cel mai probabil, agresiunea s-a produs pe fondul consumului excesiv de alcool, spun anchetatorii.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult