Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Corespondenţă specială Cătălin R. Tănase de la funeraliile Reginei-mamă Elena

Your browser doesn't support HTML5 video.

Corespondentul Pro TV Cătălin Radu Tănase a transmis în direct pe www.stirileprotv.ro de la Curtea de Argeș, unde a fost depus sicriul Reginei-mamă Elena.

Garda de onoare a întâmpinat sicriul la Geneva, pe aeroport, după care a fost transportat pe calea aerului la Otopeni, unde a fost oficiată o primă slujbă religioasă.

Apoi, familia s-a îndreptat către Palatul Elisabeta din București. A fost un prim moment când cei care au dorit să o întâmpine, să se roage și să se reculeagă au avut ocazia să o facă la Palatul Elisabeta. Sicriul a fost depus acolo pe catafalc, în Sala Regilor, unde publicul nu a avut acces, însă lumea a putut să vină cu lumânări și cu flori albe, așa cum a cerut familia regală, în fața Palatului Elisabeta.

Cortegiul funerar a trecut pe drumul vechi spre Pitești, îndreptându-se către catedrală, unde aștepta pregătită Garda de Onoare, formată din vânători de munte, respectiv militarii Brigăzii 30 Gardă Mihai Viteazul.

Sicriul a fost așezat pe catafalcul din interiorul Mănăstirii Curtea de Argeș, apoi va fi oficiată o ceremonie privată la care va asista doar familia regală a României, urmând ca de la ora 17.15 oamenii să poată intra în catedrală.

Citește și
Corespondenţă specială Mihai Peticilă. Moment privat al Familiei Regale, la Palatul Elisabeta
Corespondenţă specială Mihai Peticilă. Moment privat al Familiei Regale, la Palatul Elisabeta

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult