Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Copil de 14 ani căzut cu bicicleta pe munte, preluat de elicopterul SMURD. Se lovise puternic la cap

Un copil de 14 ani a căzut cu bicicleta pe munte și s-a lovit la cap. Băiatul a fost salvat de pompierii SMURD, care l-au preluat cu un elicopter și l-au dus la spital.

Băiatul de 14 ani a căzut cu bicicleta duminică, în timp ce mergea pe un drum accidentat în apropiere de orașul Caransebeș, pe Valea Cenchii. S-a lovit destul de serios la cap, iar alături de el mai erau și alți adulți și copii. Oamenii au cerut ajutor la 112.

Paramedicii care au intervenit la fața locului au fost nevoiți să meargă pe jos 3 kilometri, pe munte, pentru a ajunge la locul accidentuui, arată news.ro.

„Paramedicii de pe echipajul SMURD au trebuit să parcurgă, în cel mai scurt timp, o distanţă de aproximativ 3 km pe jos, datorită terenului accidentat, în sprijinul acestora venind şi un echipaj al Serviciului Salvamont” au transmis pompierii pe pagina oficială de Facebook ISU Caraș-Severin.

Citește și
smurd elicopter
30 de ani de SMURD. S-a început cu o singură ambulanță în 1990

Pompierii au solicitat intervenția unui elicopter care să-l ducă rapid la spital, îngrijorați de rana de la cap a băiatului.

„Salvatorii ajunşi la fata locului au evaluat rapid starea băiatului, au constatat că acesta era în stare conştientă, suferind un traumatism cranio-cerebral şi alte politraumatisme minore, acordându-i primul ajutor medical şi stabilizandu-l, solicitând în acelaşi timp sprijinul unui elicopter SMURD, pentru transportarea acestuia de urgenţă la UPU Timişoara”, au precizat reprezentanții ISU Caraş-Severin.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult