Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Concert pop-rock-simfonic, la Arad. Peste două mii de oameni au asistat la un spectacol de neuitat

Your browser doesn't support HTML5 video.

A fost o seară magică la Arad, unde a avut loc un concert pop-rock-simfonic. Corul și orchestra filarmonicii din oraș, împreună cu un dirijor și o solistă, ambii din Italia, au creat un spectacol de neuitat pentru iubitorii de muzică.  

Într-o atmosferă veselă, peste două mii de oameni s-au lăsat rasfățați cu muzică bună și s-au bucurat de spectacol. Hituri ale formațiilor precum ABBA, Guns N' Roses și șlagăre ale anilor '60-'80 în versiuni orchestrate au încântat publicul timp de două ore.

Bărbat: „Muzica pop-rock cu simfonic sunt frați, deci am auzit multe formații rock care cântă cu formații simfonice: Scorpions, Metalica, deci foarte mulți.” 

Citește și: Statele Unite oferă Ucrainei un ajutor militar suplimentar de 450 de milioane de dolari 

Femeie: „Cunosc melodiile și îmi aduc aminte de tinerețe, de adolescență. Multe din bucățile cântate sunt din adolescență și din tinerețe.”

Citește și
Stoned Jesus
Stoned Jesus, trio-ul ucrainean de psych rock, urcă pe scena ARTmania Festival 2022

Femeie: „O idee foarte bună să îmbine aceste două genuri muzicale, că așa mulțumim mai multe persoane.”

Concertul pop-rock simfonic este susținut de orchestra și corul filarmonicii împreună cu un dirijor și o solistă din Italia înaintea încheierii stagiunii a coralei academice.

Evenimentul a devenit o tradiție în Arad.

Robert Daniel Rădoiaș, dirijor de cor: „Corul academic al filarmonicii are un repertoriu atât de variat și suntem obișnuiți să schimbăm stiluri, genuri muzicale, astfel că ne pliem bine pe un asemena stil de muzică și ne face mare plăcere, mai ales că în fața noastră se află un public numeros, care gustă această muzică. Așa că merită să abordăm și acest gen atât de plăcut”.

Sergiu Bacoș, manager interimar al Filarmonicii Arad: „Ne bucurăm că am reușit să organizăm și în acest an și se poate vedea după câtă lume a venit la concert că există cerere pentru astfel de evenimente.”

Concertul a avut loc în incinta ștrandului din oraș, iar intrarea a fost gratuită.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult