Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Reacția CE despre informațiile referitoare la investigarea companiilor Primăriei Capitalei

Comisia Europeană a reacționat cu privire la  informațiile apărute în presa românească, referitoare la existența unei investigații a organismelor europene asupra companiilor înființate de Primăria Capitalei.

Potrivit unor surse citate de o publicație economică românească, Direcţia Generală pentru Concurenţă din cadrul Comisiei Europene ar fi demarat o investigaţie oficială privind înfiinţarea celor 22 de companii din subordinea Primăriei Capitalei.

Oficialii europeni ar fi suspectat administrația bucureșteană de încălcarea tratatului european privind concurenţa.

Un purtător de cuvânt al Comisiei Europene a precizat pentru Știrile Pro TV că nu există nicio investigație oficială în acest sens: "Comisia nu a demarat nicio investigație oficială cu privire la acest aspect".

Una dintre cele mai semnificative decizii luate de către Municipalitate în 2017 a fost înfiinţarea celor 22 de societăţi comerciale, componente ale Holdingului Municipal.

Citește și
Gabiela Firea
Acuzații grave la adresa Gabrielei Firea, după înființarea celor 22 de companii

Aceste societăți comerciale au ca obiect de activitate producerea energiei electrice şi termice, asigurarea iluminatului public sau dezvoltarea infrastructurii unităţilor sanitare, administrarea parcurilor, a spaţiilor publicitare, a drumurilor sau parcărilor publice, consolidarea clădirilor cu risc seismic sau managementul sistemelor integrate de trafic. 

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult