Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Comisar de la Penitenciarul Tulcea, reținut de DNA. Ce a făcut în schimbul a 7000 de lei

Un comisar de la Penitenciarul Tulcea a fost reţinut de DNA, fiind acuzat de luare de mită și că a introdus mai multe telefoane mobile în închisoare, care au ajuns la un deţinut condamnat pentru omor.

Potrivit unui comunicat al DNA, Silviu Ionele a fost reţinut pentru luare de mită şi introducerea într-un penitenciar, în mod ilicit, de telefoane mobile şi alte mijloace de comunicare la distanţă, cartele SIM, dispozitive de tip GPS, modem de internet, medii de stocare a datelor şi alcool.

Procurorii susţin că, în perioada februarie - martie, Silviu Ionele a introdus în mod ilicit, în Penitenciarul Tulcea, mai multe telefoane mobile care, ulterior, au ajuns la o persoană încarcerată pentru săvârşirea unei infracţiuni de omor.

"De menţionat este faptul că persoana beneficiară a aparatelor telefonice face parte dintr-o grupare specializată în comiterea de infracţiuni prin metoda 'Accidentul'. Pentru acest 'serviciu', inculpatul a acceptat de la un prieten al celui încarcerat promisiunea de a primi suma de 7.000 lei, din care până în prezent a primit, în două tranşe, 6.500 lei", se arată în comunicatul DNA.

Silviu Ionele va fi prezentat joi Tribunalului Constanţa cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Citește și
penitenciar
Gardian anchetat pentru că lua mită de la deţinuţi. Rolul jucat de iubita agentului

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult