Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Codrin Ștefănescu, de ”neoprit”. A treia zi din ultimele patru când este huiduit. VIDEO

Secretarul general al PSD a mai bifat, marți, o repriză de huiduieli, de această dată în Brașov.

 

Codrin Ștefănescu a participat la Comitetul Executiv al PSD Brașov, organizat la un hotel. La intrare, a fost așteptat de un grup de protestatari, care i-au strigat ”hoții” și ”rușine să vă fie”. De asemenea, oamenii i-au reproșat că au rude și prieteni care au plecat din țară din cauza felului în care este condusă țara.

De cealaltă parte, secretarul general al PSD a replicat că ”sunt minciuni ale USR” și că ”dacă ești băiat deștept o să citești mai mult, să vezi”.

Codrin Ștefănescu, care se afla alături de fostul ministru Marius Dunca, a dialogat timp de câteva minute cu protestatarii, care au continuat să strige ”hoții” și ”rușine să vă fie”.

Citește și
Codrin Stefanescu, Eugen Nicolicea la Sibiu
Codrin Ştefănescu și Eugen Nicolicea, huiduiţi la PSD Sibiu: "Huooo! Partid de hoţi". VIDEO

Puteți vedea clipul VIDEO AICI.

Este pentru a treia oară în ultimele patru zile când membrul PSD este huiduit de oameni, pe stradă. Luni, la Sibiu, manifestanții i-au strigat ”hoții”, ”partid de hoți și de mafioți” și ”PSD, ciuma roșie”. Când a încercat să dialogheze cu ei și s-a adresat cu ”fraților”, un protestatar i-a transmis că ”nu ești frate cu nimeni”.

Iar sâmbătă, Codrin Ștefănescu s-a înjurat cu un protestatar la Drobeta Turnu Severin. Secretarul general al PSD i-a transmis ”Du-te dracu' de prost”, iar manifestantul i-a replicat: ”tu ești prost, băi ciuma roșie”.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult