Codrin Ștefănescu, de ”neoprit”. A treia zi din ultimele patru când este huiduit. VIDEO

Ultima actualizare: 22-01-2019 21:29
codrin stefanescu
Facebook.com

Secretarul general al PSD a mai bifat, marți, o repriză de huiduieli, de această dată în Brașov.

 

Codrin Ștefănescu a participat la Comitetul Executiv al PSD Brașov, organizat la un hotel. La intrare, a fost așteptat de un grup de protestatari, care i-au strigat ”hoții” și ”rușine să vă fie”. De asemenea, oamenii i-au reproșat că au rude și prieteni care au plecat din țară din cauza felului în care este condusă țara.

De cealaltă parte, secretarul general al PSD a replicat că ”sunt minciuni ale USR” și că ”dacă ești băiat deștept o să citești mai mult, să vezi”.

Codrin Ștefănescu, care se afla alături de fostul ministru Marius Dunca, a dialogat timp de câteva minute cu protestatarii, care au continuat să strige ”hoții” și ”rușine să vă fie”.

Puteți vedea clipul VIDEO AICI.

Este pentru a treia oară în ultimele patru zile când membrul PSD este huiduit de oameni, pe stradă. Luni, la Sibiu, manifestanții i-au strigat ”hoții”, ”partid de hoți și de mafioți” și ”PSD, ciuma roșie”. Când a încercat să dialogheze cu ei și s-a adresat cu ”fraților”, un protestatar i-a transmis că ”nu ești frate cu nimeni”.

Iar sâmbătă, Codrin Ștefănescu s-a înjurat cu un protestatar la Drobeta Turnu Severin. Secretarul general al PSD i-a transmis ”Du-te dracu' de prost”, iar manifestantul i-a replicat: ”tu ești prost, băi ciuma roșie”.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO