Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Codin Maticiuc, după moartea lui Răzvan Ciobanu: ”Făcea cinste comunității LGBT”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Codin Maticiuc, o persoană cunoscută în lumea mondenă din București, a reacționat pe Facebook după ce a aflat că Răzvan Ciobanu a murit într-un accident de circulație, luni dimineață.

Maticiuc deplânge moartea creatorului de modă Răzvan Ciobanu și spune că l-a respectat, chiar dacă nu a fost foarte apropiat de el.

De asemenea, Codin a spus că are și un mare regret, și anume că nu a fost foarte interesat de activitatea lui pe ... Instagram.

”RIP Răzvan Ciobanu. Pe Răzvan l-am văzut ultima dată la premiera filmului meu „Faci sau Taci„ dar nu am apucat să vorbim.

Acum când am aflat că a murit l-am căutat pe Instagram și m-am simțit prost că am văzut că el mă urmărea și eu nu. Nu fost apropiați dar l-am respectat și mi s-a părut tot timpul un om cu foarte mult bun simț și care făcea cinste comunității LGBT mai ales prin asumare. Odihnește-te în pace, Răzvan.” a scris Codin Maticiuc pe Instagram.

Citește și
accident, Razvan Ciobanu
Surse: Ce au găsit anchetatorii la locul accidentului în care a murit Răzvan Ciobanu

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit luni dimineaţă, după ce maşina pe care o conducea pe DJ 226, între localităţile Năvodari şi Săcele, a părăsit carosabilul şi a intrat în mai mulţi copaci.

CITIȚI ȘI: Surse: Ce au găsit anchetatorii la locul accidentului în care a murit Răzvan Ciobanu

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, şoferul a rulat cu autoturismul aproape un kilometru în afara şoselei.

Răzvan Ciobanu era singur în mașină.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult