Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Clotilde Armand susține că a fost agresată. ”Nu voi ceda în fața amenințărilor voastre mafiote”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Clotilde Armand a anunțat miercuri dimineață că a fost agresată în trafic, la stopul unui semafor, de un bărbat care i-a bătut cu pumnii în geam și a încercat să-i deschidă și portiera.

Clotilde Armand spune că se îndrepta spre muncă atunci când, în timp ce aștepta la un semafor, a fost agresată de un bărbat în vârstă de aproximativ 45 de ani.

Primarul a sunat la 112 imediat după ce a ajuns la birou, au declarat surse din Poliția Capitalei, fără să ofere însă prea multe date despre identitatea sau înfățișarea prezumtivului agresor.

Primarul Sectorului 1 susține că a raportat agresiunea la poliție și le-a transmis adversarilor săi că nu o vor intimida și nici nu va ceda în fața ”amenințărilor mafiote”.

”În această dimineață eram în trafic iar la stopul unui semafor un bărbat agresiv a venit spre mașina mea, a început să lovească cu pumnii în geam și a încercat să-mi deschidă ușa de mai multe ori. Am raportat incidentul Poliției și mi-am văzut mai departe de drum. PS: Guys, sunteți tot mai penibili. Nu mă intimidați și nici nu voi ceda în fața amenințărilor voastre mafiote”, a scris Clotilde Armand pe pagina sa de Facebook.

Citește și
Clotilde Armand
Clotilde Armand anunță o decizie ”fără precedent”: ”Vremea lucrărilor de mântuială a trecut”

Primarul a declarat luni că, după recentul scandal privind salubrizarea în sectorul pe care-l administrează, a ajuns ținta unor atacuri ale ”mafiei”.

Armand susține că s-a trezit cu ”anvelopele mașinii dezumflate, cu echipe de filaj în fața casei sau cu mesaje de amenințare”, drept pentru care a depus plângeri penale.

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult