Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Clotilde Armand, discuție telefonică cu primarul Kievului, Vitali Klitschko: "L-am asigurat de toată susținerea noastră"

Primarul Sectorului 1 al Municipiului București, Clotilde Armand, a anunțat, marți, că a discutat prin telefon cu primarul orașului Kiev, Vitali Klitschko.

Vezi aici ultimele informații despre Războiul din Ucraina | LIVE UPDATE

 Armand i-a transmis fostului mare boxer ucrainean că Primăria Sectorului 1 a pregătit mai multe ajutoare pentru cetățenii din Ucraina, în contextul războiului cu Rusia.

"Am avut mai devreme o discuție telefonică cu Vitali Klitschko - primarul Kievului - și l-am asigurat de toată susținerea noastră. L-am anunțat că Primăria Sectorului a pregătit mai multe ajutoare care se vor îndrepta către cetățenii din Kiev și alte zone ale Ucrainei", a anunțat, pe Facebook, Clotilde Armand.

Edilul Sectorului 1 a postat şi o scurtă înregistrare audio în care Vitali Klitschko i-a mulţumit pentru sprijinul oferit Ucrainei.

Citește și
Clotilde Armand
Clotilde Armand a anunţat că a început demolarea construcţiilor ridicate ilegal pe raza sectorului 1

"Vă mulţumesc pentru efort şi pentru sprijinul acordat Ucrainei, pentru apărarea lumii democratice de agresiunea Rusiei. Vă mulţumim că sprijiniţi Ucraina în acest război crunt", a afirmat primarul orașului Kiev, potrivit înregistrării audio.

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult