Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Circulația pe mai multe sectoare de drum din Vrancea și Buzău, închisă din cauza zăpezii. Anunțul făcut de Infotrafic

Centrul Infotrafic anunţă, vineri seară, că, din cauza zăpezii viscolite, a fost închisă circulaţia pe mai multe sectoare de drum din judeţele Vrancea şi Buzău.  

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă că, vineri seară, din cauza zăpezii viscolite, ca măsură preventivă, a fost închisă circulaţia următoarele drumuri naţionale:

- DN 23B, pe tronsonul kilometric 6 – 15, între localităţile Măicăneşti şi Ciorăşti, judeţul Vrancea

- DN 2N Bogza – Dumbrăveni, judeţul Vrancea

- DN 22 Râmnicu Sărat – Băile, judeţul Buzău.

Circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone a fost restricţionată pe DN 2C Costeşti – Padina, în judeţul Buzău.

„Recomandăm conducătorilor auto să se intereseze de starea carosabilului înainte de a porni în călătorie, să aibă autovehiculele echipate cu anvelope de iarnă, să evite oprirea pe benzile de circulaţie sau bruscarea comenzilor pe o suprafaţă umedă sau alunecoasă şi să adapteze permanent viteza la condiţiile de drum”, a transmis Centtrul Infotrafic, conform News.ro.

Citește și
ninsoare iarna zapada
Vin ninsorile și în Capitală. Meteorologii anunță că ploaia se va transforma, treptat, în zăpadă care se va depune în strat
Microbuze cu muncitori şi autoturisme, blocate în judeţul Buzău din cauza ninsorii

Ninsoarea abundentă a creat probleme, vineri seară, în judeţul Buzău, unde mai multe microbuze cu muncitori, un autobuz şi mai multe maşini sunt blocate. Echipele de drumari intervin pe mai multe tronsoane, dar Consiliul Judeţean a cerut închiderea circulaţiei pe mai multe sectoare, scrie News.ro.

„Pe tronsonul Maxenu-Smeeni din DN 2 C sunt peste 30 de autoturisme, autobuze oprite pe sensul, din cauza unui TIR ce a derapat”, a transmis ISU Buzău.

Se intervine pentru degajare zăpadă de pe partea carosabilă cu utilaje de la firma contractată pentru zonă.

Potrivit autorităţilor din judeţul Buzău, în zona Vadu Paşii - Robeasca este, vineri seară, coloană de autoturisme, după ce două microbuze cu muncitori s-au blocat în zonă din cauza zăpezii.

„A fost anunţat responsabilul cu deszăpezirea, în zona respectivă se intervine pentru degajare zăpadă de pe partea carosabila cu utilaje de la firma contractată”, a transmis ISU Buzău.

De asemenea, pe DJ 102 H -Amara -Vadu Paşii este blocat, fiind coloană de maşini în zonă.

În plus, la aproximativ 5 kilometri de la Hanul Ovidiu spre Urziceni, un TIR a derapat şi a blocat traficul pe DN2 E85.

Pe DJ 102 F, între localităţile Berca şi Chiliile, drumul este blocat pe ambele sensuri. Şi pe DC 10- Costeşti-Ziduri drumul este înzăpezit, în zonă ninge viscolit.

Autorităţile intervin şi pe DJ 214 A Luciu- Rusetu, unde un autobuz cu 25 de persoane şi 9 autoturisme sunt blocate.

În judeţul Buzău s-a dispus restricţionarea circulaţiei la 3,5 tone pe DN22 şi DN2C.

Pe de altă parte, la solicitarea Consiliului Judetean Buzău, având în vedere viscolul şi cantităţile mari de zăpadă, începand cu ora 18:00 s-a procedat la inchiderea temporară a circulaţiei pe urmatoarele sectoare de drumuri: DJ 203 G - Sarata Monteoru - Leiculesti, Hales - Spital Nifon; DJ 102H - Amaru - E85, E85 – Corbu; DJ 203 C - Mihăilesti - Movila Banului.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult