Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cioban dispărut de 72 de ore, căutat de zeci de jandarmi. Ce au descoperit voluntarii

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un cioban de la o stână din Maramureş este de negăsit de mai bine de 72 de ore, după o furtună care a făcut prăpăd în mai multe localităţi din judeţ.

În zona a fost cod roşu de vreme extremă, iar omul a fost surprins de vijelie în momentul în care era cu oile la păscut pe munte. Cum animalele au revenit singure la stana, la câteva ore după furtuna puternică, iar bărbatul nu a apărut, ceilalţi ciobani au dat alarma.

Zeci de salvamontişti, jandarmi, pompieri, dar şi voluntari îl cauta pe ciobanul de aproximativ 46 de ani, dispărut în orele codului roşu de furtună, însă până acum nici urmă de el.

Doar oile cu care era la păscut, la aproximativ 1800 de metri altitudine, au revenit la stana. Şi un elicopter de la SMURD Târgu Mureș a survolat zona, însă nu l-a găsit pe bărbat.

Ultima dată când a fost văzut, acesta era îmbrăcat cu o salopetă albastră şi purta cizme de cauciuc.

Citește și
Un bărbat din Bistrița a murit salvându-și copilul. Ce s-a întâmplat cu scurt timp înainte
Un bărbat din Bistrița a murit salvându-și copilul. Ce s-a întâmplat cu scurt timp înainte

Salvatorii au urcat pe munte şi cu doi câini de căutare, însă unul dintre animale, după ore întregi de petrecute la mare înălţime, s-a deshidratat puternic şi a avut nevoie şi el de îngrijiri medicale, fiind coborât de salvamontişti la baza muntelui.

Oricine are informaţii despre bărbatul dat dispărut este rugat să se adreseze celei mai apropiate secţii de poliţie.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult