Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cine este vinovat pentru moartea celor 2 muncitori. Anchetă a Poliției Capitalei

Your browser doesn't support HTML5 video.

Anchetă a Poliției Capitalei, pentru ucidere din culpă, în cazul celor doi muncitori uciși de surparea unui mal de pământ pe un șantier din Capitală. Polițiștii îi vor audia pe toți cei care lucrau la construcție, atunci când s-a surpat șanțul.

Alți 4 muncitori care au fost răniți în accident au ajuns la spital. Starea lor este bună.

Ultimul dinte muncitori a fost adus la suprafață după lăsarea întunericului. Omul, rămas ore în șir captiv sub malul de pământ, își dăduse deja ultima suflare.

De aceeași soarta crudă a avut parte și un alt bărbat, care a stat mai mult de un ceas acoperit integral de pământ. Echipajele SMURD au încercat în zadar să-l readucă la viață. Alerta s-a dat în jurul orei 16:00, când la 112 cineva a anunțat că mai mulți muncitori care lucrau la consolidarea unei bretele rutiere în vecinătatea Bibliotecii Naționale au fost prinși sub un mal de pământ care s-a surpat.

Daniel Vasile, purtător de cuvânt ISU București: "Malul s-a suprat pe o lungime de aproximativ 2-3 metri și elementele de pământ, beton, borduri au căzut peste aceste persoane."

Citește și
Dezastru provocat de incendii în Turcia și Italia. Oamenii au fugit din calea flăcărilor, care au cuprins și o plajă
Dezastru provocat de incendii în Turcia și Italia. Oamenii au fugit din calea flăcărilor, care au cuprins și o plajă

Salvatorii au găsit imediat 3 bărbați. Doi dintre ei au fost scoși conștienți și duși de urgență la spital. Al treilea era îngropat în pământ până la talie.

Daniel Vasile, purtător de cuvânt ISU București: "Este în acest moment în curs de scoatere, de extragere din pământ. A fost stabilizat malul, acestuia i s-a aplicat o cască de protecție pe cap."

În grija doctorilor a ajuns și un al patrulea muncitor. Între timp, a fost începută o anchetă, pentru a se stabili cauzele accidentului.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult