Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cine este șoferul care a provocat o nouă tragedie ca cea din 2 Mai. S-a urcat beat la volan și a omorât trei tineri

O nouă tragedie similară cu cea din 2 Mai a avut loc, duminică, în județul Alba. Un șofer de 19, care s-a urcat la volan deși consumase băuturi alcoolice, a ucis trei tineri după ce i-a spulberat cu mașina.

Palco Eduard Norbert, șoferul autoturismului, este din localitatea din localitatea Oiejdea și este începător, având carnetul de conducere din luna decembrie 2022, potrivit alba24.ro.

Victimele au fost ucise pe loc, iar trupurile lor au fost aruncate la zeci de metri distanță de locul impactului. Mașina condusă de Eduard s-a oprit la mai mult de 200 de metri, în câmp, mai notează sursa citată.

Testul făcut de polițiști pentru alcool a arătat că Eduard avea 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost testat și cu aparatul drugtest, dar rezultatul a fost negativ.

Tânărul va fi reținut, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmând că mâine, 27 august, să fie prezentat Parchetului de pe Lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Citește și
incendiu tren alba
Motorul unui tren din Alba a luat foc. Flăcările s-au extins şi la vegetaţia uscată din apropierea căii ferate

Reamintim că accidentul a avut loc în noaptea de 27 august 2023, în jurul orei 3.30. Șoferul care conducea un autoturism, pe DN 1, la ieșirea din localitatea Sântimbru, în apropierea unei stații de alimentare cu carburant, ar fi surprins și accidentat un grup de 6 persoane, care se deplasa pe marginea părții carosabile.

În urmă cu o săptămână, un accident similar a avut loc în localitatea 2 Mai. Un tânăr șofer aflat sub influența drogurilor a ucis două persoane care circulau pe marginea drumului și a rănit alte trei.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult