Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cine este bărbatul care a fost găsit mort într-o fântână din Galați. Era acuzat că și-a ucis iubita

Your browser doesn't support HTML5 video.

Deznodământ tragic într-o întâmplare care a îngrozit localnicii din nordul județului Galați.  

Un cioban care era căutat de mai bine de două săptămâni, fiind suspectat că și-a ucis partenera, a fost găsit fără suflare astăzi într-o fântână secată.

Bărbatul de 52 de ani era căutat de pe 27 octombrie, când se presupune că și-ar fi ucis în bătaie partenera, o femeie de 46 de ani din Brăila. Cei doi obișnuiau să se întâlnească în special la sfârșit de săptămână în casa ciobanului din comuna Cerțești, județul Galați.

Anchetatorii au găsit doar trupul neînsuflețit al femeii și l-au căutat pe suspect inclusiv cu ajutorul câinilor de urmărire. În scurt timp au găsit, într-o râpă, o plapumă și alte câteva obiecte care i-au condus spre ipoteza că bărbatul s-ar ascunde prin împrejurimi.

Luni, însă, localnicii au dat din nou alarma când au descoperit trupul neînsuflețit al ciobanului într-o fântână dezafectată.

Citește și
criminal botosani
Cine este bărbatul care a comis dubla crimă din județul Botoșani. Tatăl acestuia: „Avea comportament normal”

Pompierii au extras corpul, iar procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Galați au coordonat întreaga operațiune. Primele indicii arată că ar fi fost vorba despre o sinucidere spre care bărbatul a fost împins, cel mai probabil, de remușcări.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult