Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cinci refugiați din Ucraina, răniți într-un accident în Satu Mare. Un bărbat român a murit

Cinci refugiați din Ucraina au fost răniți într-un accident, iar un bărbat a murit. Tragedia s-a petrecut luni seara pe DN 19, între localităţile Ciuperceni şi Livada.

Două mașini s-au ciocnit frontal, iar un autoturism era din Ucraina. Persoana încarcerată a fost găsită de pompieri inconştientă şi necooperantă. În cele din urmă, victima inconştientă, un bărbat de origine română, a fost declarată decedată, a precizat Bianca Timiş, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Satu Mare.

„Celelalte cinci victime - două femei şi trei copii - sunt de cetăţenie ucraineană, au suferit leziuni minore şi au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe Satu Mare", a precizat reprezentanta ISU.

14 pompieri au intervenit, luni seara, cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere cu apă şi spumă, trei ambulanţe SMURD şi două ambulanţe ale Serviciului Judeţean, pentru descarcerarea unei persoane şi acordarea îngrijirilor medicale celor şase victime rezultate în urma producerii unui accident rutier pe DN 19, între localităţile Ciuperceni şi Livada, au precizat reprezentanții instituției.

Citește și
refugiati
UNICEF: Peste o jumătate de milion de copii au fost forțați să plece din Ucraina de la începutul invaziei ruse

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult