Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cetăţean georgian, cercetat penal după ce a încercat să intre în România cu un permis de conducere fals de Ucraina

Un cetăţean din Georgia, în vârstă de 33 de ani, este cercetat penal după ce a încercat să intre în România, la volanul unui autocamion, cu un permis de conducere fals din Ucraina.  

"În Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat pentru a intra în ţară un cetăţean georgian, în vârstă de 33 de ani, aflat la volanul unui autocamion.

Cu ocazia controlului de frontieră, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că permisul de conducere este fals. Bărbatul a declarat că a procurat respectivul permis din Ucraina, neştiind că este fals", se arată într-un comunicat de presă, transmis luni de Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Giurgiu.

În cauză, poliţiştii de frontieră au întocmit dosar penal faţă de cetăţeanul georgian pentru săvârşirea infracţiunilor de uz de fals, fals material în înscrisuri oficiale şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propuse soluţii legale prin unitatea de parchet.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult