Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Surse: Rămășițe umane găsite într-o pădure lângă Caracal. Dincă spune că sunt ale Luizei

Your browser doesn't support HTML5 video.

Pentru a 4-a zi consecutiv, polițiștii de la Serivicul Omoruri din București au reluat cercetările în casa lui Gheorghe Dincă, unde cercetează fiecare încăpere.

UPDATE ora 14.20 Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor,  rămășițe umane au fost găsite într-o pădure din apropierea Caracalului.

Astfel, Dincă le-ar fi spus acestora că acele rămășițe îi aparțin Luizei.

Anchetatorii încearcă și astăzi să găsească trupul Luizei, după ce bărbatul a declarat că a ucis-o și a aruncat-o într-o apă.

Încă nu există dovezi clare care să arate că şi Luiza Melencu a fost la un moment dat acolo. În cazul ei, anchetatorii au până acum doar declaraţia suspectului, care a recunoscut ambele crime. Urme de sânge, fire de par, haine - toate conduc către ideea că suspectul ar putea fi autorul mai multor crime.

Ziua de duminică a început cu o pistă falsă. O femeie a anunţat că în apropiere de câmpul pe care anchetatorii au căutat telefonul Luizei Melencu sunt nişte haine care ar putea fi ale fetei. 

Citește și
Caracal cercetari
Anchetatorii nu reușesc să găsească dovezi că Luiza a fost în casa lui Dincă. Perchezițiile continuă luni

Îmbrăcămintea a fost ridicată imediat, dar din primele informaţii reiese că nu este cea pe care o purta adolescenta în momentul dispariţiei, în aprilie.

Criminaliştii au revenit duminică şi pe proprietatea lui Gheorghe Dincă în încercarea de a găsi dovezi care să arate că şi Luiza Melencu a fost în casa ororilor. Surse din anchetă susţin că au preluat un aparat foto şi fire de păr. Probele strânse duminică de anchetatori, deloc puţine au luat drumul spre Bucureşti.

Duminică au fost găsite alte trei probe biologice, care urmează să fie analizate. Până acum s-a stabilit doar că dinţii şi fragmentele osoase descoperite în butoiul cu cenuşă din curtea lui Gheorghe Dincă, aparţin Alexandrei.

"Procurorii DIICOT - Structura centrală, împreună cu poliţiştii specializaţi din cadrul Poliţiei Române delegaţi, au continuat activităţile de cercetare în dosarul cauzei, între care şi cele de la domiciliul inculpatului Dincă Gheorghe, în urma cărora au fost identificate şi ridicate mai multe categorii de urme criminalistice, ce urmează a fi procesate. Activităţile de cercetare şi căutare în locuinţa, în dependinţele, în autoturismul şi în autoutilitara inculpatului nu au fost finalizate, urmând a fi continuate şi în cursul zilelor următoare, în mod neîntrerupt, în prezenta inculpatului şi a avocatului său. Menţionăm că activităţile de cercetare şi căutare care nu presupun prezenţa inculpatului sunt încă în desfăşurare", se precizează într-un comunicat DIICOT

"Noi am vizat fixarea Luizei în casa inculpatului. Urmărim orice pistă”, susțin cei de la DIICOT.

La ultima audiere, Dincă a dat informaţii noi şi a povestit în amănunt ce a făcut cu fetele şi cum au sfârşit amândouă. Totuşi, individul nu a putut spune cu exactitate cum a scăpat de trupul Luizei. Pentru că susţine că a aruncat cadavrul într-o apă, anchetatorii vor să verifice toate bălţile, de la Caracal până la Dunăre.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult