Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cei trei travestiţi care au jefuit un bărbat au fost reţinuţi. Victima îi contactase pentru favoruri sexuale

Your browser doesn't support HTML5 video.

O tâlhărie petrecută în parcarea unui mall din Arad este investigată acum de poliţişti. Un bărbat a fost imobilizat cu un aparat de electroşocuri, iar când a căzut la pământ, i s-a furat portofelul.

Autorii tâlhăriei sunt trei travestiţi, care au şi fost reţinuţi de anchetatori. Potrivit surselor din anchetă, victima ar fi căutat servicii sexuale.

Momentul jafului a fost surprins şi de camerele de supraveghere amplasate în parcarea subterană a mall-ului. Se observa cei trei bărbaţi, costumaţi în femei, care au încercuit victima, un bărbat de 43 de ani. La un moment dat, bărbatul rămâne aproape inert, după ce a fost electrocutat.

Tâlharii îl buzunăresc şi îi iau toate lucrurile de valoare, apoi îl mută într-un loc mai ferit. Întâmplarea a ieşit la iveală datorită unui paznic, care a vizionat imaginile şi a văzut tâlhăria. El a fost cel care a alertat poliţia.

Paznicul parcării a observat că una dintre camerele de filmat este într-o poziţie nefirească, aşa că a decis să vizioneze imaginile filmate.

Citește și
Romani acuzati in SUA
Doi români, găsiți vinovați pentru infracțiuni cibernetice în SUA. Ar fi furat milioane

Ilie Cioltea, agent paza: "Mi s-a părut suspect una dintre camere care nu era pe poziţie, am derulat calera înapoi şi am constatat că pe rampa intrase un domn cu o doamnă şi în urma lor au mai venit două persoane de acelaşi sex, l-au atacat cu electroşocuri, a căzut la paman, agresorii au ridicat camera crezând că nu mai filmează".

Victima a plecat spre casă, când şi-a revenit, fără să spună nimic. Poliţiştii au fost cei care l-au contactat pe bărbatul de 43 de ani, după ce l-au identificat pe baza imaginilor.

Victima ar fi căutat favoruri sexuale.

Cei trei travestiţi sunt acuzaţi de tâlhărie calificată.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult