Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ceartă care se putea sfârși tragic. Un pescar a tras cu o armă de vânătoare spre un alt bărbat după ce i-ar fi furat o undiță

Your browser doesn't support HTML5 video.

O dispută între doi pescari din județul Arad s-a terminat cu focuri de armă! Unul dintre ei a tras cu o armă de vânătoare cu alice spre cel cu care se certa. Din fericire, nu a nimerit decât barca legată de mal.

Incidentul a avut loc pe malul Mureșului, în zona localității Semlac. Pescarul care a tras cu arma era în barcă, în mijlocul apei, iar celălalt stătea pe mal. Între ei a început un schimb de replici, după ce bărbatul care stătea pe uscat i-a reproșat celuilalt că i-ar fi furat o undiță.

Scandalul a degenerat, așa că pescarul aflat în barcă, un bărbat de 42 de ani, a luat arma de vânătoare și a tras spre cel aflat pe mal. Nu l-a nimerit, dar barca celui vizat a fost găurită de mai multe alice.

Bărbatul de 42 de ani a fost inițial reținut, apoi procurorii au decis să îl cerceteze în libertate. A fost deschis un dosar penal pentru uz de armă fără drept și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult