Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ce spune Nelu Tătaru despre cazul medicilor infectați cu COVID-19 care au fugit din spital

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a comentat, vineri, la Suceava, cazul celor trei medici din Târgu Jiu infectaţi cu noul coronavirus care au fugit din spital şi a afirmat că este un incident izolat și că legislația este unică pentru toată lumea.

Nelu Tătaru a fost întrebat, vineri, la Suceava, ce părere are despre cele trei doctoriţe din Târgu Jiu, infectate cu noul coronavirus, care au fugit din spital şi a răspuns: ”Legislaţia este unică pentru toţi. Cred că a fost o scăpare şi colegii noştri medici au înţeles că menirea lor dincolo de momentul medical este aceea de a fi nişte cetăţenii corecţi în contextul unei boli epidemiologice supusă unei anumite legislaţii”.

Trei femei, medici, cu vârste cuprinse între 31 şi 55 de ani, au fugit din spitalul în care erau internate, după ce au fost depistate cu COVID-19, transmite News.ro

Poliţiştii s-au sesizat din oficiu, le-au identificat şi le-au dus cu ambulanţa la Secţia de Oncologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu.

Pe numele lor au fost deschise dosare penale pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Citește și
Terapie Intensivă
Aproape toate țările europene raportează record de îmbolnăviri de Covid-19. Spitalele, aproape de limita maximă a capacităţii

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult