Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ce pedeapsă a primit paznicul spitalului din Ştefăneşti. Pacienţii, evacuaţi după ce a dat cu gaz lacrimogen "ca să se amuze"

Your browser doesn't support HTML5 video.

Incident neobişnuit la spitalul din Ştefăneşti.

Plictisit, probabil, de rolul de paznic de spital, un bărbat din Argeș a vrut să se amuze și, spun martorii, ar fi dat cu spray lacrimogen după o pisică.

Acțiunea sa a dus însă la o operațiune amplă de evacuare. 28 de pacienți, mulţi dintre ei imobilizaţi, au fost scoşi cu tot cu paturi sau cărucioare din saloane, după ce un miros puternic a inundat pavilionul. Şi 30 de cadre medicale au ieșit de urgență și au dat alerta: s-au temut de o nenorocire.

La fața locului au sosit o mulțime de pompieri, echipaje SMURD, polițiști și angajati ai firmei de distribuție a gazelor. Cu toții au rămas surprinsi atunci când au aflat că toată mobilizarea, fusese din cauza paznicului. Bărbatul este cercetat de firma de paza care îl angajase, și a fost amendat, cu 300 de lei. La audieri a susținut că a vrut doar să se amuze.

Imediat cum s-a simţit mirosul înţepător, personalul spitalului a scos pacienţii afară. Unul dintre asistenţii medicali le-a povestit celor din conducere că l-a văzut pe paznic, angajat al Consiliului Judeţean, dând cu sprayul lacrimogen din dotare după o pisică, exact în uşa clădirii.

Citește și
Sibiu
Sibiul, judeţul cu cele mai multe infectări. Managerul Spitalului Judeţean a demisionat

Bătrâni, bolnavi şi chiar imobilizaţi la pat, oamenii au fost scoşi în frig pentru a evita ceea ce putea fi o nenorocire. I-au urmat cadrele medicale. Valentin Goilan, director medical Spitalul de Boli Cronice şi Geriatrie Ştefăneşti: „A fost o greşeală de manipulare a unui spray lacrimogen de către agentul de pază, în prima fază am acţionat ca la carte, am evacuat pacienţii, pentru că nu ştiam exact sursa.”

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult