Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Tudor Chirilă a transmis un mesaj ajuns viral, înainte de 1 Decembrie. „Defilarea e pentru hoți”

Tudor Chirilă a transmis un mesaj pe rețelele sociale în care a explicat care sunt motivele pentru care nu sărbătorește pe 1 Decembrie, de Ziua Națională a României.

„Când cinci milioane de români trăiesc în străinătate, mulți dintre ei uscându-se de dor, că n-au plecat ca Magellan să înconjoare pământul, noi ne facem că sărbătorim unitatea națională.

Pe bune, cine să ne unească? Ăia care ne fură banii și decența? Nu am ce sărbători. Singura sărbătoare e să fim conștienți că ratăm esența zilei de 1 decembrie: suntem dezbinați. Defilarea e pentru hoți, ei sunt uniți.

Ceilalți, fiecare pe treaba lui. Asta e unitatea”, transmite, într-un mesaj postat pe Facebook, Tudor Chirilă.

Citește și
judecatoare suceava
Judecătoarea din Suceava care se droga şi lua mită rămâne în arest preventiv pentru încă 30 de zile. Decizia este definitivă

Într-un interviu mai vechi, acordat știrileprotv.ro, Tudor Chirilă mărturisea de ce nu poate sta deoparte, dar și de ce între muzică și politică nu e niciun conflict de interese.

„Nu sunt activist. Îmi şi sună urât. Sună ca activist de partid. Sunt un om decent care, într-o situaţie absolut indecentă pentru ţara lui, alege să arate că ar trebui să ne revenim la decență.

Această idee de a te implica față de ce se întâmplă în cetate este o chestie pe care poate să o facă oricine.... Frate, faci politică din momentul în care te îmbraci dimineaţa.

Statul mi-a luat banii şi nu face nimic cu banii mei. Nu-mi dă autostrăzi, nu-mi dă spitale, nu-mi dă o viaţă decentă, nu-mi dă asigurări sociale, nu-mi dă un context în care să trăiesc....

Criticii spun că ce se bagă, mă, actorașii, ce ştiu ei? Cum adică ce ştiu eu? Ştiu ce nu merge în ţara mea”, a spus Tudor Chirilă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult