Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ce le-a atras atenția polițiștilor la baia unde Abdulkadir Cam a măcelărit-o pe femeia din București

Your browser doesn't support HTML5 video.

Abdulkadir Cam, cetăţeanul turc arestat preventiv după ce a recunoscut că a omorât-o pe femeia de 38 de ani din Bucureşti, s-a întors în locuinţa lui, însoţit de anchetatori și fac reconstituirea crimei.

Atenţie, urmează detalii care vă pot afecta emoţional.

Este o procedură judiciară extrem de importantă în cercetarea penală, întrucât procurorii verifică ceea ce a declarat suspectul la audieri, dar totodată verifică și dacă există circumstanțe agravante ale faptei sale. Vorbim de omor, însă dacă se dovedește, de exemplu, premeditare, atunci procurorii ar putea să schimbe încadrarea juridică și să vorbim de omor calificat, care se pedepsește cu închisoarea până la 25 de ani de închisoare. Această reconstituire, cum îi spunem, a avut loc în locuința acestuia au fost impresionante forțe de ordine, pentru că de când s-a mutat aici, cetățeanul turc a intrat în conflict cu vecinii săi, iar furia acestora s-a accentuat în momentul în care au aflat că acesta a ucis în casa lui, cu sângele rece, o femeie.

Reconstituirea s-a desfășurat în baia locuinței, întrucât acolo au stabilit procurorii că a avut loc oribila faptă. De altfel, spuneau surse apropiate anchetei, această parte a locuinței sale, baia, era extrem de curată în comparație cu celelalte încăperi, ceea ce din start le-a atras atenția procurorilor, mai ales că tot acolo au găsit și urme de sânge ale victimei. Pus în fața acestor probe indubitabile, suspectul nu a avut încotro decât să recunoască fapta, însă acum merge pe o altă carte, aceea că ar avea niște probleme psihice și de aceea și-ar fi pierdut pierdut cumpătul după ce i-a cerut victimei să-i înapoieze o sumă de bani.

Așadar, a lovit-o, iar mai apoi susține că s-a pierdut cu firea și nu a știut ce să mai facă, astfel încât a încercat să scape de cadavru. De aici și o altă acuzație care ar putea să i se aducă, și anume profanarea de cadavre.

Citește și
suspct transata
Detaliul care poate schimba totul în cazul femeii care a fost găsită moartă lângă A1. Ce s-a descoperit despre suspectul turc

Avocatul cetățeanului turc spunea că a cerut o expertiză psihiatrică. Reconstituirea s-a încheiat, iar suspectul a fost dus înapoi în arestul poliției PJ Dâmbovița.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult