Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ce au pățit clienții unei bijuterii din Târgoviște, după ce și-au dus aurul la reparat

Your browser doesn't support HTML5 video.

Mai multe persoane din Târgoviște îl bănuiesc pe un bijutier din oraș că le-ar fi păcălit și le-ar fi amanetat aurul.

Clienții susțin că și-au lăsat podoabele la reparat, iar când au mers să le recupereze au fost amânați nejustificat săptămâni în șir.

Așa că au depus plângere la poliție. Însă cel vizat neagă acuzațiile.

Bărbatul bănuit că ar fi furat podoabele mai multor clienţi lucrează la bijuteria aflată în centrul oraşului Târgovişte de aproape 30 de ani.

Client: - Am dus să îi facă soţiei un lănţişor şi o brăţară şi nu mai îmi dă 10 grame de aur. Din 18.05 comanda, expirată în 11.06.

Reporter: - A motivat?

Citește și
robot
Personalul hotelier, înlocuit în tot mai multe locații din lume de roboți

Client: - Că e la curăţat.

Numai marți patru persoane au mers la poliţie ca să-l reclame pe bijutier, dar numărul păgubiţilor este de ordinul zecilor, spun anchetatorii. Cel acuzat susţine, însă, că este nevinovat.

"Aurul este în unitate, trebuie lucrat, nu am avut timp să îl termin. Îl dau înapoi, dar am dat termene scurte, au fost nişte modele nu simple, făcute după reviste, necesit alt proces tehnologic", a apără acesta.

Totuşi, şefa bărbatului recunoaşte că aurul lipseşte din unitate.

"Clienţii, vedeţi, au făcut reclamaţie la poliţie, au comandă, au venit să îşi ridice comanda şi dansul că le aduce, că le aduce. De vreo două luni, de atunci au început problemele. E vorba că îi tot amâna, veniţi azi, veniţi mâine", susține șefa suspectului.

Pe numele bijutierului a fost deschis un dosar penal pentru înşelăciune. Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă o pedeapsă cu închisoarea de până la 3 ani.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult